Пловдивчанин сподели наблюдението си за поведението на някои пешеходци, което

...
 Пловдивчанин сподели наблюдението си за поведението на някои пешеходци, което
Коментари Харесай

Пловдивчанин разкри лош навик на пешеходците

 Пловдивчанин показа наблюдението си за държанието на някои пешеходци, което дефинира като неприятна процедура. Мъжът счита, че то може да е причина за случай по улиците. Обръща и внимание, че сходен образец е нездравословен за децата, които занапред учат разпоредбите за придвижване в града.

Иван Минев счита, че постоянно пешеходци гледат на другата страна, когато минават по " зебра ". Той споделя, че това може да докара до произшествие поради липсва на нерешителност.

" Защо когато сме пешеходци не се огледаме и тогава да пресечем, а се вършим, че сме в брони и гледаме на другата страна ", чуди се той.

" Огледай се преди да пресечеш, а не преминавай, като Цар Освободител! Запази си живота! ", приканва мъжът

Вижте цялата обява на Иван Минев, споделена в една от пловдивските групи във Фейсбук.

До по кое време с тази неприятна процедура?

Прави ми неприятно усещане, че когато пешеходец пресича, в множеството случаи гледа на другата страна, а не от страната, в която може кола да го качи на капака.

Защо когато сме пешеходци не се огледаме и тогава да пресечем, а се вършим, че сме в брони и гледаме на другата страна, а дори и учим и децата по този начин да пресичат.

Не ги учим по какъв начин преди да пресечат да се огледат, а с нашето поведение, че сме безмъртни на пешеходната пътека, си минаваме все едно сме си в къщи и от кухнята влизаме в хола.

Докога? Обърнете внимание по какъв начин пресичат! Така се дава опция в неприятно стичане на събитията да си в правото си и да са те помели на пешеходна пътека.

Та,съвета ми е - първо се огледай и тогава премини!

Застраховай се, че те е видял и ще ти даде преимущество. Има опция лидер да не те види по доста аргументи. Така помагаш на себе си и тогава на лидера, който е позволил неточност.

След като ти се размине, тъй като си се оглеждал, в случай че ще и цветущо го поздави на всички родственици, само че случай няма да има. Огледай се преди да пресечеш,а не преминавай  като Цар Освободител! Запази си живота!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР